س 11 اردیبهشت 1403 ساعت 08:44

اولین نشست طرح آموزش بانوان فرهنگ یار ترافیک در پاوه برگزار شد/ گزارش تصویری

اولین نشست طرح آموزش بانوان فرهنگ یار ترافیک در پاوه برگزار شد/ گزارش تصویری

به گزارش سلام پاوه : با استقبال بانوان شاغل در ادارات شهرستان پاوه اولین نشست طرح آموزش بانوان فرهنگ‌ یار ترافیک در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان پاوه برگزار شد.   به گزارش خبرنگار سلام پاوه :در این نشست صادقی معاونت سیاسی و خانم احمدی معاونت عمرانی فرمانداری پاوه،بخشدار نوسود، خانم جراح‌زاده مشاور فرماندار سرگرد […]

به گزارش سلام پاوه : با استقبال بانوان شاغل در ادارات شهرستان پاوه اولین نشست طرح آموزش بانوان فرهنگ‌ یار ترافیک در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان پاوه برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار سلام پاوه :در این نشست صادقی معاونت سیاسی و خانم احمدی معاونت عمرانی فرمانداری پاوه،بخشدار نوسود، خانم جراح‌زاده مشاور فرماندار سرگرد عبدی رئیس پلیس راهور و سرهنگ پرنوجانشین انتظامی شهرستان و جمعی از بانوان شاغل در ادارات پاوه حضور داشتند. طرح آموزش بانوان فرهنگ یار ترافیک تشریح شد.

 

رئیس پلیس راهور شهرستان پاوه با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در خصوص حوادث رانندگی گفت: موضوع دستورالعمل طرح گسترش فرهنگ ترافیک از طریق آموزش بانوان در سلسله جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفته است و این جلسات سراسری در ادامه روند همیار پلیس با همکاری آموزش و پرورش است.

 

سرگرد نورالدین عبدی چگونگی همکاری بانوان با پلیس راهور را راهگشا برشمرد و ادامه داد: همانگونه که آمارهای موجود پس از همکاری دانش ‌آموزان همیار پلیس کاهش ۱۸ درصدی تخلفات را نشان می‌دهد، امیدواریم همراهی بانوان تحت عنوان فرهنگ‌یار پلیس، کاهش بیشتر تخلفات را در پی داشته باشد.

 

وی افزود : پس از سلسله نشست‌های متعدد گواهینامه آموزشی برای بانوان صادر خواهد شد و افرادی که دارای گواهینامه شوند می‌توانندبعنوان بازرس نامحسوس و از طریق گوشی همراه خود با پلیس همکاری کنند و در مکان‌هایی که پلیس حضور ندارد با آن تخلف برخورد کنند.

 

رئیس پلیس راهور شهرستان پاوه انتقال این آموزش‌ها را بسیار ضروری برشمرد و ادامه داد:انتقال آموزش بانوان به خانواده، بستگان و آشنایان در قدم‌های بعدی و ادامه این نشست‌ها توسط بانوان صورت خواهد گرفت.یقین داریم این آموزش‌ها در کاهش خسارات مالی و جانی موثر خواهد بود.

 

سرگرد عبدی آمارهای تصادفی در کشور را تاسف بار برشمرد و گفت: در فاصله سال‌های ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۴ بیش از ۲۳۸ هزار نفر در تصادفات رانندگی فوت کرده اند.این آمار دومین علل مرگ بعد از سکته‌های قلبی در کشور است. آمارها نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد حوادث رانندگی در کشور خطای انسانی، ۲۳ درصد راه‌ها و ۷ درصد وسیله نقلیه است.متاسفانه میانگین سنی مرگ و میرها ۳۶ سال است.

 

وی همچنین گفت : خوشبختانه در شهرستان پاوه تا به امروز شاهد تصادف منجر به مرگ توسط رانندگان خانم نبوده ایم.

 

سرهنگ فضل الله پرنو جانشین فرماندهی هدف از این طرح را آموزش لازم برای کاهش مشکلات ترافیکی و تصادف و فرهنگ سازی دانست .

 

وی نقش بانوان را در فرهنگ سازی در زمینه تخلفات رانندگی حائز اهمیت دانست و گفت : ناجا در راستای وظایف خود می خواهد عامل دوم مرگ و میر را در کشور که همانا تصادفات رانندگی است کاهش دهد و در این بین فرهنگسازی و آموزش عمومی بخصوص در جامعه بانوان نقش مهمی دارد.

 

معاون عمرانی فرمانداری پاوه در این نشست بسیاری از خلاء های جامعه ما را در زمینه آموزش دانست . و نقش بانوان در این زمینه برای توسعه آموزشهای لازم ضروری است.

خانم گونا احمدی با استقبال از طرح بانوان فرهنگ یار ترافیک گفت : این طرح آموزشی و فرهنگی می تواند کمک شایانی به کاهش مشکلات ترافیکی و حوادث رانندگی داشته باشد.

 

وی ابراز امیدواری کرد از ظرفیتهای بانوان برای کمک به حل مشکلات ترافیکی و فرهنگسازی استفاده شود.

 

معاون عمرانی فرماندار پاوه بر تداوم این نشست ها و ارائه راهکارها و کمک به هرچه بهتر اجرایی شدن طرح بانوان فرهنگیار ترافیک تاکید کرد.

 

در پایان این نشست صادقی  معاون سیاسی فرمانداری پاوه و برخی از بانوان به ایراد سخنرانی و هم‌اندیشی پرداختند . گفتنی است این نشست با همکاری انجمن بانوان شهرستان پاوه و کمک شایان خانم جراحزاده مشاور فرماندار در امور بانوان برگزار شد.

گزارش : فرهاد صالحی ، کوثر فخری