مهندس دانا آذری در گفتگو با خبرنگار سلام پاوه اظهار داشت:مسائل مرتبط با سلامت و بهداشت و امنیت غذایی مردم ایجاب میکند که نسبت به کشتارگاه حساسیت خاصی داشته باشیم لذا پس از بازدیدهای مستمر همواره اقدامات لازم در رابطه با بهبود و رفع مشکلات آن را در حد مقدورات شهرداری و با تعامل و همافزایی دستگاههای مرتبط به انجام برسانیم.
انجام مقدمات طرح توسعه پیش سرد کشتارگاه سنتی دام پاوه
به گزارش سلام پاوه:شهردار پاوه از انجام مقدمات طرح توسعه اتاق پیش سرد کشتارگاه سنتی دام پاوه خبر داد. مهندس دانا آذری در گفتگو با خبرنگار سلام پاوه اظهار داشت:مسائل مرتبط با سلامت و بهداشت و امنیت غذایی مردم ایجاب میکند که نسبت به کشتارگاه حساسیت خاصی داشته باشیم لذا پس از بازدیدهای مستمر […]
- ۰۵ تیر ۱۳۹۸
- کد خبر 83412
- بدون دیدگاه
به گزارش سلام پاوه:شهردار پاوه از انجام مقدمات طرح توسعه اتاق پیش سرد کشتارگاه سنتی دام پاوه خبر داد.
شهردار پاوه با بیان اینکه کشتارگاه پاوه گوشت مورد نیاز نه فقط شهر پاوه بلکه برخی دیگر از شهرها و بخشهای شهرستان را نیز تأمین و برای شهرداری پاوه درآمدزایی و صرفه اقتصادی ندارد افزود: با این وجود به دلیل نیاز شهرستان و حساسیت موضوع و ارتباط مستقیم آن با سلامت مردم، این شهرداری تا کنون همواره با صرف اعتبار از محل منابع داخلی اقدامات خوبی را در راستای بهبود وضعیت بهداشتی کشتارگاه به انجام رسانده است.
مهندس آذری با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشتارگاه سنتی دام پاوه روزانه ۵۰ تا ۶۰ رأس دام کشتار میشود افزود: با توجه به نیاز شهرستان و کشتارگاه به پیش سرد با ابعاد بزرگتر و تخصیص بخشی از اعتبار تصویب شده در کمیته برنامهریزی شهرستان برای مرمت و بازسازی و رفع نواقص و توسعه کشتارگاه (۳۸ درصد اعتبار مصوب)، با رایزنیهای صورت گرفته با فرماندار محترم، شورای محترم اسلامی شهر و دامپزشکی شهرستان، توسعه پیش سرد کشتارگاه در دستور کار شهرداری قرار گرفت و اکنون پیمانکار مربوطه تعیین و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز میشود.
وی در رابطه با دلیل اهمیت وجود پیش سرد در کشتارگاه گفت: با توجه به اینکه لاشه دام پس از ذبح به لحاظ فیزیولوژیکی و جمود نعشی اسیدی میشود لازم است لاشه دام پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی (صفر تا چهار درجه سانتیگراد) نگهداری شود تا تمامی میکروبها و آلودگیهای آن از بین رود.
شهردار پاوه ضمن تشکر از دستگاههای مختلف که برای انجام طرح فوق همکاری نمودهاند بیان کرد: از آنجا که باید اقدامات دیگری (مرمت و بازسازی ساختمان کشتارگاه و توسعه آن، راهاندازی خط کشتار دام (ریل) جهت کاهش آلودگی ثانوی گوشت و …) نیز جهت رساندن وضعیت کشتارگاه به سطح استاندارد بهداشتی مورد نیاز انجام شود و شهرداری به دلیل محدودیت اعتبار توان انجام آنها را ندارد لازم است مسئولین محترم مربوطه حسب اهمیت موضوع همکاری لازم در رابطه با تخصیص باقیمانده اعتبار مصوب کمیته برنامهریزی شهرستان را با این شهرداری به عمل آورند.
مهندس آذری در پایان ابراز امیدواری کرد که ان شاءا… با انجام طرح توسعه سیستم پیش سرد کشتارگاه بتوانیم اعتماد و رضایت مردم نسبت به سلامت گوشت را فراهم نمائیم.