س 11 اردیبهشت 1403 ساعت 01:02

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در پاوه+تصاویر و اسامی برندگان

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در پاوه+تصاویر و اسامی برندگان

جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه بسیج خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزارشد.

به گزارش سلام پاوه : جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه بسیج خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزارشد.

 

در این جشنواره حدود 105 آشپز شرکت کرده که در پایان از 6 نفر از آنها به عنوان آشپز ماهیهای خوشمزه و غذای محلی تجلیل به عمل آمد.

 

 

از این تعداد 60 آشپز غذای ماهی، و 55 آشپز غذای محلی شرکت داشتند که با ایده هایی نو، در طبخ ابزیان با هم به رقابت پرداختند.

 

 

بر پایی غرفه های نان محل کلوچه و کلانه و مسابقات فرهنگی از دیگر بخش های این جشنواره بود.

 

 

نفرات برتر طبخ ماهی

نفر اول سهیلا شمسی
نفر دوم ساجده صانعی
نفر سوم روناک دولتیاری

 

 

نفرات برتر غذای سنتی

نفر اول نگار احمد پور
نفر دوم رعنا مصطفوی
نفر سوم شیرین محمودی

 

 

در این باره مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت: امروز در روز جهانی شیلات در خدمت مردم شریف پاوه هستیم که جشنواره طبخ ماهیان در این شهرستان با بیش از 100 شرکت کننده برگزار شد.

 

 

مهندس سهراب صحرایی افزود: این جشنواره با هدف اینکه سرانه مصرف ماهی را در استان و در سفره مردم بالا ببریم برگزار شده است و ان شاالله امید این را داریم با بالا بردن مصرف سرانه در استان بتوانیم در سلامت جمعی استان گامی را برداشته باشیم.