ج 14 اردیبهشت 1403 ساعت 02:39

آموزشگاه ۶ کلاسه خیرساز در روستای دشه پاوه افتتاح شد/ گزارش تصویری

آموزشگاه ۶ کلاسه خیرساز در روستای دشه پاوه افتتاح شد/ گزارش تصویری

به گزارش سلام پاوه : آموزشگاه ۶ کلاسه خیرساز «زنده‌یاد حاج‌رضا راهدار» ظهر امروز در روستای دشه از توابع بخش مرکزی شهرستان پاوه با حضور امام جمعه پاوه، فرماندار و مدیرکل نوسازی استان، افتخاری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز استان کرمانشاه، شورای اداری و (جمیله راهدار) خیر مدرسه‌ساز، افتتاح شد. به گزارش خبرنگار سلام پاوه : مدیر آموزش […]

به گزارش سلام پاوه : آموزشگاه ۶ کلاسه خیرساز «زنده‌یاد حاج‌رضا راهدار» ظهر امروز در روستای دشه از توابع بخش مرکزی شهرستان پاوه با حضور امام جمعه پاوه، فرماندار و مدیرکل نوسازی استان، افتخاری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز استان کرمانشاه، شورای اداری و (جمیله راهدار) خیر مدرسه‌ساز، افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار سلام پاوه : مدیر آموزش و پرورش پاوه با اشاره به تعدادی از اسناد تاریخی معتبر، به بیان پیشینه علم ورزی در دیار پاوه و اورامانات پرداخت و مردم این دیار را پرچم دار علم و دانش توصیف کرد و ساکنان روستای دشه را پیشتازان این عرصه از دیرباز تاکنون معرفی نمود.

 

وی؛ تحصیل علم و دانش در مدارس مجهز و پیشرو را در کنار تعلیم معرفت در مساجد آباد را دغدغه همیشگی مردم این دیار برشمرد که اکنون به همت خانواده خیّر راهدار، این دغدغه ارزشمند در روستای دشه تحقق یافته است.

 

برزگرفرد افزود؛ آموزشگاه ۶ کلاسه خیّرساز روستای دشه شهرستان پاوه با زیربنای ۵۵۰ متر مربع در دو طبقه با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال توسط خیّر سرکار خانم جمیله راهدار و محوطه سازی با اعتبار بالغ بر ۳ میلیارد ریال توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه، احداث و به بهره برداری رسیده است.

 

مدیر آموزش و پرورش پاوه؛ با قدردانی از خانواده راهدار، خانم جمیله رادار را ادامه دهنده راه پیشینیان این خاندان در مسیر نوع دوستی و خیرخواهی عنوان کرد.

 

مختاربرزگرفرد افزود: محوطه سازی این آموزشگاه با اعتبار بالغ بر ۳ میلیارد ریال توسط اداره‌کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه، احداث و به بهره برداری رسیده است.

حاج ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه؛ با ابراز خرسندی از حضور در روستای دشه به بیان خاطراتی از گذشته های دور و سال های نخست تحصیل علوم دینی در این روستا پرداخت.

 

ماموستا قادری در ادامه؛ با گریزی به تاریخ منطقه و زمان تهاجم حکومت مرکزی در سال ۱۳۱۰ به منطقه اورامانات خاندان راهدار را افرادی بیدار و آگاه خواند که همواره دغدغه کمک و خیرات به مردم را به جای آورده اند و اضافه نمود؛ عمل خیرخواهانه و قابل تقدیر خانم راهدار در احداث مدرسه در این روستا، نتیجه چنین تفکر و دغدغه ای در خاندان ایشان است.

 

امام جمعه پاوه؛ با تقدیر از مدیریت آموزش و پرورش پاوه و پیمانکار بومی این پروژه، ابراز امیدواری نمود؛ این کار خیر سرآغاز فعالیت های مشابه توسط دیگر افراد و اهالی منطقه که د شهرها و کشورهای دگر ساکن هستند، شود و به جای شکوه و گلایه، در مسیر آبادی دیار خود گام بردارند.

 

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه نیز از تامین اعتبارات دولتی برای تجهیز و نوسازی مدارس در سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود: پنج مدرسه در شهرستان پاوه در دست ساخت قرار دارد.

 

مرزبان نظری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان در رابطه با بازسازی مدارس در مناطق زلزله، گفت: ۳۵ مدرسه در سال گذشته در استان، به بهره‌برداری رسیده است و از کمک‌های بی چشم‌داشت خیران مدرسه‌ساز در این راستا قدردانی می‌کنم.

 

فرماندار پاوه در ادامه با قدردانی از حرکت ارزشمند خانواده مرحوم دهدار در احداث مدرسه در روستای مرزی دشه، تصریح کرد: خیران با ساختن مدرسه، آینده این دیار را می‌سازند.

 

ایده‌پور در پایان با گرامی‌داشت یاد و خاطره مرحوم راهدار، ابراز امیدواری کرد احداث این مدرسه به عنوان باقیات صالحات ایشان مورد قبول درگاه خداوند متعال قرار گرفته و منشاء خیر و برکت برای این دیار باشد.

 

گفتنی است این آموزشگاه با زیربنای ۵۵۰ مترمربع در ۲ طبقه با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال توسط خیر (جمیله راهدار) احداث شد.