د 17 اردیبهشت 1403 ساعت 17:39

هشدار:بنظر شما امروز چقدر سم مصرف کرده ایم!!/ پوریا سردیارانی

هشدار:بنظر شما امروز چقدر سم مصرف کرده ایم!!/ پوریا سردیارانی

پایگاه خبری تحلیلی سلام پاوه :هشدار:بنظر شما امروز چقدر سم مصرف کرده ایم!! بله درست فهمیدید امروزه ما با مصرف میوه های نوبرانه با دستان خودمان بدون اینکه آگاه باشیم مقداری سموم مصرف می کنیم که سلامتی ما را بشدت به خطر می اندازد بنده به عنوان یک پژوهنده در این زمینه خود را موظف […]

پایگاه خبری تحلیلی سلام پاوه :هشدار:بنظر شما امروز چقدر سم مصرف کرده ایم!!

بله درست فهمیدید امروزه ما با مصرف میوه های نوبرانه با دستان خودمان بدون اینکه آگاه باشیم مقداری سموم مصرف می کنیم که سلامتی ما را بشدت به خطر می اندازد بنده به عنوان یک پژوهنده در این زمینه خود را موظف میدانم که هشدارهای لازم را  بیان کنم. چندی پیش در زمینه دوره کارنس برخی میوه جات و سیفی جات پژوهش هایی را انجام دادم که نتایجی تاسف بار راپوریا سردیارانی
دربر داشت در ابتدا میخواهم بصورت اختصار در مورد دوره کارنس برایتان شرح دهم امیدوارم مورد استفاده واقع شود.

زمانی که یک کشاورز از سم برای سالم ماندن محصولش در برابر حشرات استفاده میکند این سم یک دوره بخصوصی دارد تا برای ورود به بازار فروش آماده شود چون سم استفاده شده برروی محصول باید از بین برود در غیراین صورت بقایای سم توسط خریدار مصرف شده و ضررهای مهلکی برسیستم دفاعی بدن انسان وارد میکند به دوره ایی که سم باید خاصیتش به حداقل برسد
دوره کارنس میگویند.

همیشه هر چیزی که ساخته می شود شناسنامه ایی دارد و در آن همه اطلاعات محصول نوشته میشود و سموم نیزاز این قاعده مستثنا نیستند و کارخانه سازنده هر سمی دوره کارنس آن را مینویسد و
کشاورز گرامی باید جانب حق و انسانیت را رعایت کرده و محصول خود را تا بعداز اتمام شدن این دوره وارد بازار نکند اما چون کشاورز هیچ نهاد قدرتمند که محافظ این امرباشد را برسرخود نمیبیند به قولی هروقتی دلش بخواهد محصول را به بازار فروش میبرد و مای مصرف کننده نیز آن را خریده در طول روز مصرف میکنیم و سم به خورد خود میدهیم
مثلا خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای ۲۰ تا ۳۰ برابر استاندارد دارای سموم است به طوری که مصرف این محصول میزان سرطان را در کشور دو برابر می‌کند.یعنی عملاً باقیمانده سم در میوه‌ای است که چیده و وارد بازار می‌شود و ما به راحتی آن‌ها را می‌خوریم.

ونکته قابل تامل این است که بدن انسان در مقابل مقادیری حدودا به اندازه ۳۲ درصد توان تحمل دارد و منجر به مرگ میشود و در مقادیر پایینتر منجر به سرطان میشود. امیدوارم که توانسته
باشم تا جایی که اجازه داشته ام حق مطلب را ادا کنم اما خواهشمندم که حتی همه مسئولین بخصوص نماینده محترم در مجلس قانونگذاری پیگیر این قضیه باشند چون این معضل در استان ما به وفور دیده میشود.

خدایا چنان کن
سرانجام کار  تو خشنود باشی و ما رستگار

پوریا سردیارانی

9 پاسخ برای “هشدار:بنظر شما امروز چقدر سم مصرف کرده ایم!!/ پوریا سردیارانی

  • مهمان در تاریخ خرداد 10, 1393 گفت:

    باتشکر از شما که با تحلیل های خود مردم رو آگاه میکن

  • آزاد در تاریخ خرداد 9, 1393 گفت:

    دستت درد نکنه کاک پوریا مردم پاوه به داشتن دانشجویی مثه شما افتخار میکنه
    هر بژیت

  • مدرک ولدبیگی در تاریخ خرداد 8, 1393 گفت:

    با تشکر از جناب اقای سردیارانی بخاطر ریز بینی و دقت نظر ایشان نسبت به این موضوع بسیار مهم که مردم و جامعه نسبت به ان غافل هستند
    امیدوارم موفق و سربلند باشید

  • شهروند در تاریخ خرداد 6, 1393 گفت:

    از دانشجوی فعال آقای سردیارانی سپاسگذاری میکنم که موضوعی بدین مهمی را دنبال کرده و در چنین زمینه ایی پژوهش کرده و برای ما نیز آن را بازگو کرده اند واقعا با خواندن این موضوع بسیار شوکه شدم امیدوارم هرچه زودتر مسیولین به فکر بیفتند از مدیر سایت نیز مچکرم که موضوعی این چنینی را منتشر کرده و ما را آگاه کردند.

  • محمدی در تاریخ خرداد 6, 1393 گفت:

    مطلب جالبی بود کاک پوریا
    سپاس از شما

  • احمدی در تاریخ خرداد 5, 1393 گفت:

    باتشکرازاقای سردیارانی مطالب خیلی مهمی رامطرح کردین که امیدواریم پیگیریهای لازم انجام شودازاینکه درمناطق مادانشجوی مثل شمابه مطالبی توجه میکنندکه مامردم کمترازان مطالب توجه داریم

  • مخاطب در تاریخ خرداد 5, 1393 گفت:

    ضمن تشکر از جناب سردیارانی،درخواست می کنیم موضوع را باز تر و علمی تر بحث کنند،راه حل قضیه چیست؟ آیا روش خاصی برای سم زدایی این مرکبات وجود دارد؟شهرواندان می توانند به چه روشی در منزل روی آورند؟

    • پوریا سردیارانی در تاریخ خرداد 5, 1393 گفت:

      سلام از شما ممنونم که برای سلامتی خود وقت گذاشتین. در مورد علمی تر توضیح دادن خودم نیز دوست داشتم که بیشتر موضوع را بازتر نمایم اما بنابه دلایلی کوتاه و به زبانی ساده نوشتم که برای همگان قابل فهم باشد انشالله در آینده ایی نزدیک بتوانم بطور کامل برای هموطنان عزیز موضوع را شرح دهم. اما راه حل تا حدودی باید از ابتدای امر به پیشگیری روی آورد و راه حل دیگر پوست بسیاری از میوه ها را گرفته و بعد آن را مصرف نمایید چون تمامی سموم در پوست آن دخیره شده است. و قضیه بسیار مهم دیگر پافشاری بر جلوگیری از ورود این نوع مرکبات به بازار فروش است که متاسفانه نهاد قدرتمندی برای مواظبت از این امر در کشور وجود ندارد. باتشکر

      • ناشناس در تاریخ دی 10, 1393 گفت:

        ممنون کاک پوریا.
        فرشادیوسفی