د 17 اردیبهشت 1403 ساعت 05:01

۳۰۷ معلم در پاوه حامی ایتام و محسنین هستند

۳۰۷ معلم در پاوه حامی ایتام و محسنین هستند

به گزارش سلام پاوه : رییس کمیته امداد امام (ره) پاوه گفت: از ۶۵۰ نفر حامی بومی، تعداد ۳۰۷ نفر از فرهنگیان شهرستان هستند. به گزارش خبرنگار سلام پاوه : حسن شیخ‌الملوک رییس کمیته امداد امام (ره) پاوه امروز در مراسم تجلیل ازفرهنگیان حامی طرح اکرام ایتام و محسنین این شهرستان، اظهار کرد: از ۶۵۰ […]

به گزارش سلام پاوه : رییس کمیته امداد امام (ره) پاوه گفت: از ۶۵۰ نفر حامی بومی، تعداد ۳۰۷ نفر از فرهنگیان شهرستان هستند.

به گزارش خبرنگار سلام پاوه : حسن شیخ‌الملوک رییس کمیته امداد امام (ره) پاوه امروز در مراسم تجلیل ازفرهنگیان حامی طرح اکرام ایتام و محسنین این شهرستان، اظهار کرد: از ۶۵۰ نفر حامی بومی، تعداد ۳۰۷ نفر از فرهنگیان شهرستان هستند که ماهانه با علام رضایت خود مبالغی از فیش حقوقی آن‌ها کسر می‌شود، از ۱۰ هزار تومان الی ۳۰۰ هزار تومان اهدا می‌شود.

وی سرانه کمک به ایتام شهرستان را یک میلیون تومان و سرانه کمک به محسنین را ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این مبلغ از یک حامی نیست بلکه ممکن است یک حامی را به یک یتیم وصل کرده باشیم و مبلغ آن در مجموع  یک میلیون تومان شود.

 رییس کمیته امداد امام (ره) پاوه اضافه کرد: محسنین کسانی هستند که سرپرست دارند، اما سرپرست آن‌ها به دلایلی از جمله بیماری درآمدی ندارند. مشکلات آن‌ها واقعا زیاد است.

وی در توضیح اقدامات کمیته امداد شهرستان، خاطرنشان کرد:کمیته امداد بخش مرکزی پاوه که از روستای شمشیر آغاز و تا روستای هانی‌گرمله تحت پوشش آن هستند ماهانه ۲ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان حقوق یا همان کمک معیشت به حساب مددجویان زیرپوشش این نهاد واریز می‌شود.

شیخ‌الملوک با اشاره به توزیع تعداد ۳۶ دستگاه آب گرمکن، ۳۸ عدد کولر آبی و ۱۰ عدد یخچال بین نیازمندان طی سال جاری، خاطرنشان کرد: امسال همچنین تعداد ۱۳۰ بخاری در مناطق مرزی و با اولویت مناطقی که تازه گازکشی شده، توزیع شده است.

وی گفت: ۶۷ نوعروس جهیزیه خود را شامل یخچال فریزر، لباسشویی، تلویزیون ال.سی.دی،گاز ۵ شعله و جارو برقی دریافت کرده و  ۹ دختر دم‌بخت نیز که  تاریخ ازدواج آن‌ها نزدیک است شناسایی و تا قبل از سال نو جهیزیه آن‌ها نیز تقدیم خواهد شد.

شیخ‌الملوک افزود: در سال جاری تعداد ۴۸۰ مورد وام اشتغالزایی با مبلغ ۴۳ میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان پرداخت شده، البته این مبالغ نیز شاید برای اشتغالزایی پرداخت نشده باشد اما باتوجه به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم این مبالغ برای رفع مشکلات و جلوگیری از ورشکستگی  به افرادی تعلق گرفته است.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰۱ نفر دانشجو تحت تکفل کمیته امداد شهرستان است، افزود: این نهاد حمایتی شهریه آن‌ها رادر مقطع کاردانی یک‌میلیون،کارشناسی یک‌‌میلیون و ۲۰۰ هزار، کارشناسی ارشد یک‌میلیون و ۷۵۰ هزار و دکترا نیز ۳ میلیون تومان نیز پرداخت می‌کند.

شیخ‌الملوک تعداد دانش‌آموزان مددجو زیر پوشش را یک‌هزار و ۶۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری ۲۳۱ میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی بین آن‌ها توزیع شده است.

به گفته رییس کمیته امداد پاوه، تعداد ۳۰۰ نفر نیز در کانون فرهنگی آموزش کمیته امداد در حال یادگیری علوم مختلف و گذارندن اوقات فراغت خود هستند که تقریبا ۷۰ میلیون تومان برای آن‌ها هزینه شده است.

اردشیر رستمی، فرماندار پاوه نیز در ادامه این مراسم، با تشکر از حامیان ایتام و محسنین کمیته امداد این شهرستان، اظهار کرد: به راستی حمایت از ایتام و معسرین یک کار ماندنی و با ارزش است و خداوند  در قران می فرمایدمَنْ جاءَ بِالْحَسَنَهِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها (هرکس کار نیکی انجام دهد ده برابر به آن پاداش خواهیم داد).

وی ادامه داد: ما خیلی از کارها را بر حسب وظیفه انجام می‌دهیم، اما هستند افرادی که بخشی از  وقت و ثروت  خود را  برای کمک به نیازمندان  و در راه خدا صرف می‌کنند و این عمل آن‌ها در زمره باقیات و صالحات قرار می‌گیرد.

وی وجود ۳۰۷ معلم خیر از جامعه ٩٠٠ نفری معلم این شهرستان را افتخاری برای پاوه دانست و گفت: این تعداد مشخص به خانواده‌های ایتام و معسرین کمک می‌کنند، شاید مابقی معلمین گرانقدر نیز به موسسات خیریه دیگری کمک کنند.