ج 07 اردیبهشت 1403 ساعت 22:25

طرح تولید نان محلی زردویی پاوه به یک برند ملی و بین المللی تبدیل می شود

طرح تولید نان محلی زردویی پاوه به یک برند ملی و بین المللی تبدیل می شود

به گزارش سلام پاوه : معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم طرح تولید نان محلی (ساجی) روستای زردویی شهرستان پاوه به همت مردم و کارآفرین توانمند این روستا به یک برند ملی و بین المللی تبدیل شود. به گزارش سلام پاوه و به نقل از خبرنگار ایرنا، حسن […]

به گزارش سلام پاوه : معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم طرح تولید نان محلی (ساجی) روستای زردویی شهرستان پاوه به همت مردم و کارآفرین توانمند این روستا به یک برند ملی و بین المللی تبدیل شود.

به گزارش سلام پاوه و به نقل از خبرنگار ایرنا، حسن تایی روز چهارشنبه به هنگام افتتاح طرح تولید نان محلی روستای زردویی پاوه، با اشاره به اهمیت نان در زردوییسبد غذایی مردم دنیا و بویژه ایران اظهار امیدواری کرد بتوان یک برندی داشته باشیم تا نان محلی زردویی را به همه نقاط ارسال کنیم و از طریق آن نام این روستا و مردمش را وارد فرهنگ آنها کنیم.

وی اظهار کرد: اگر این کار گسترش پیدا کند و این نان به همه نقاط کشور و خارج از کشور صادر شود علاوه بر مزایای اقتصادی و معیشتی برای مردم، موجب یک همبستگی عمیق و ریشه ای بین ایرانیان نیز خواهد شد.

وی یکی از اولویت های وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دولت تدبیر و امید را شناسایی و استفاده از توانمندیها و استعدادهای محلی در نقاط مختلف کشور از جمله روستاها عنوان کرد و گفت: این کار ضمن ایجاد اشتغال و کاهش و رفع بیکاری موجب یک پیوند عمیق بین مردم نقاط مختلف کشور می شود.

تایی افزود: اگر این طرحی که امروز تحت عنوان تولید نان محلی ساجی در روستای زردویی بهره برداری شد، مراحل باقی مانده اجرایی آن نیز تکمیل شود، 300 نفر در آن مشغول به کار می شوند که این میزان اشتغالزایی برای یک روستای مرزی و دورافتاده با 250 خانوار جمعیت بسیار حائز اهمیت است و موجب ارتقا و بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم این دیار خواهد شد.

وی افزود: این طرح به عنوان الگو برای سایر نقاط کشور اجرا شده تا در صورت موفقیت آن را به تمام نقاط شهرستان، استان و کشور گسترش دهیم.

وی گفت: یکی از سیاستهای وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، ساماندهی کسب و کارهای خانگی خرد و کوچک است که بتوان آنها را در قالب یک فرد یا بنگاه از هنگام تهیه مواد اولیه تا تولید و بازاریابی حمایت کرد.

روستای زردویی از توابع بخش باینگان شهرستان پاوه است که 252 خانوار جمعیت دارد.

4 پاسخ برای “طرح تولید نان محلی زردویی پاوه به یک برند ملی و بین المللی تبدیل می شود

  • رستمی تبار در تاریخ آبان 4, 1393 گفت:

    روستای زردوئی بغیر از پخت نان دارای نقاط مثبت بیشتری می باشد از جمله مردم سخت کوش , نمد مالی و ساختن زیر انداز و تن پوش که متاسفانه هجمه فرهنگ های نادرست و غربی سعی در فراموش نمودن این هنر اصیل دارد . آهنگری که از سوایق قدیمی این روستا می باشد, باغات مثمر انار و استخرهای پرورش ماهی و دامداری که هرکدام از این کارها می تواند روستای زردویی را در کنار روستای دودان و سپید آب آباد و توسعه یافته تر نماید.ضمنا اهالی محترم زردویی که در سطح استان دست اندرکار کارو کسب هستند و دستشان به دهنشان می رسد در این توسعه باید درنظر گرفته شوند و خود نیز مشارکت فعال داشته باشند. ضمنا مسجد با صفای و قرآن معروفش نیز در کنار جاذبه های طبیعی می تواند زمینه ساز رونق منطقه گردد.
    ضمنا در شرایط فعلی توجیه اقتصادی نیز در کنار سایر اقدامات فرهنگی می تواند هر صنعت و هنری را احیاء نماید

  • سراج در تاریخ آبان 1, 1393 گفت:

    ضمن سپاسگزاری از سایت شما بخاطر اطلاع رسانی این مهم ، کاش از فرد کارآفرین و توانمند روستای زردویی به نام کاک فریبرز عزیزی اسمی برده می شد چون کارآفرین و بانی این طرح و بردن مسولان به روستا و اختصاص تسهیلات ایشان بوده است . ایشان فردی موفق در عرصه کارافرینی هستند و الانم چندین کارگاه مختلف دارد و چندین نفر هم پیش ایشان کار می کنند .کاش میشد با ایشان مصاحبه ای میشد و متن آن منتشر می گردید تا با تواناییهای ایشان، هدف و برنامه هاشون برای آینده بیشتر آشنا بشیم

  • آسوخان در تاریخ آبان 1, 1393 گفت:

    با سلام
    ضمن قدردانی از اقدام دولتمردان در خصوص حمایت از طرح تولید نان محلی در روستای زردویی،
    به نظر می رسد در اورامانات موارد مهمتری هم هستند که اگر مورد توجه قرار گیرند می توانند سبب رشد و شکوفایی اقتصادی و اشتغال تعداد زیادی از جوانان گردند از جمله حمایت همه جانبه از صنایع دستی از جمله گیوه و … ، ایجاد و توسعه صنایع بسته بندی جهت محصولات مختلف از جمله رب انار، گردو، انجیر و حتی عرقیات گیاهی و …

    • فه ریبرز در تاریخ آبان 1, 1393 گفت:

      به اطلاع دوستان خواهیم رساند که تمام صنایع دستی و غذایی اورامانات زیر برند صنایع دستی و غذایی ئاتوورگه زردوئی توسعه خواهند یافت اگر مسئولین حمایت کنند