4 Comments

  1. 4

    شهروند

    درجواب اقای نانوا باید گفت پول بیشتر بدهید وارد باکیفیت بگیرید ومنت سرکسی نذارید هیچ یک ازنانواها دوره واموزش خاصی ندیده اند ازفنی وحرفه ای بخواهید کلاس اموزشی برایتان بذارد

    پاسخ دادن
  2. 3

    نانوا

    خدمت ناشناس بزرگوار عرض کنم این خبر دیر به اطلاع بنده وشما رسیده ونان پاوه نه تنها از خیلی جاها پخت نمیشه بلکه بهتر پخت میشه؟
    مشکلی که مطرح شده بحث پخت نیست بحث تخصصی کیفیت غذایی نانه که به کیفیت آرد مربوط میشه وتا آرد بدون سبوس وگلوتن وغیره اینگونه باشه نان بهتر از این نمیشه
    ظاهرا خوب اما از نظر غذایی فقیر؟!

    پاسخ دادن
  3. 2

    فرهنگی

    سلام بعضی از قصاب ها در منزل خودشان کشتار گاه دارند و شب می آورند داخل قصاب خانه

    پاسخ دادن
  4. 1

    ناشناس

    با توجه به این که مردم پاوه مصرف بالایی نان در سبد غذایی دارن باید توجه ویژه به کیفیت و کمیت ان شود.واقعا جاهای دیگه خیلی بهتر پخت میشود .متاسفانه نظارتها ضعیفه هم از جانب بهداشت و هم بازرگانی

    پاسخ دادن

نظر دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.