پ 09 فروردین 1403 ساعت 19:47

از هیچ مدیری نمی پذیرم که انجام کارهای مردم را منوط به مجوز از مدیر استانی کند/انتقاد از وضعیت نامرغوب نان در پاوه

از هیچ مدیری نمی پذیرم که انجام کارهای مردم را منوط به مجوز از مدیر استانی کند/انتقاد از وضعیت نامرغوب نان در پاوه

به گزارش سلام پاوه : صبح امروز جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان پاوه با انتقاد پرویز ایده پور فرماندار شهرستان پاوه در خصوص وضعیت نابسامان نانوانی های شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد. به گزارش خبرنگار سلام پاوه: ایده پور در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان پاوه با انتقاد از […]

به گزارش سلام پاوه : صبح امروز جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان پاوه با انتقاد پرویز ایده پور فرماندار شهرستان پاوه در خصوص وضعیت نابسامان نانوانی های شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سلام پاوه: ایده پور در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان پاوه با انتقاد از نامرغوب بودن نان عرضه شده در نانوایی های شهرستان گفت: مسئولان مربوطه باید ضمن رسیدگی به موضوع باید پاسخگوی این وضعیت باشند .

 

فرماندار پاوه همچنین وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام شهر پاوه را مطلوب ندانست و گفت باید مسئولان در مواردی که با سلامت مردم ارتباط دارد با حساسیت و دقت بیشتری عمل کنند.

 

وی گفت: قصور و کوتاهی در موضوع سلامت را از هیچ مدیری نمی پذیرم .

 

فرماندار پاوه با تاکید بر انجام امور مردم در شهرستان گفت از هیچ مدیری نمی پذیرم که انجام کارهای مردم را منوط به مجوز از مدیر استانی کند .

 

وی افزود: اگر برای انجام هر کاری از مدیر استانی مجوز گرفته شود دیگر نیازی به اداره و مدیر شهرستانی نداریم و در صورت مشاهده یا گزارش این چنین مواردی. ادراه شهرستانی را جمع خواهیم کرد .

 

گفتنی است در این کارگروه نصب پکیج تصفیه خانه روستاهی هجیج داریان توسط سد داریان. پیگیری برای رفع مشکل آب شرب بازارچه مرزی پاوه و تامین آب مورد نیاز فضاهای سبز شهرداری پاوه و ساماندهی زباله دانی شهرستان از مصوبات جلسه بود .

4 پاسخ برای “از هیچ مدیری نمی پذیرم که انجام کارهای مردم را منوط به مجوز از مدیر استانی کند/انتقاد از وضعیت نامرغوب نان در پاوه

  • شهروند در تاریخ دی 21, 1396 گفت:

    درجواب اقای نانوا باید گفت پول بیشتر بدهید وارد باکیفیت بگیرید ومنت سرکسی نذارید هیچ یک ازنانواها دوره واموزش خاصی ندیده اند ازفنی وحرفه ای بخواهید کلاس اموزشی برایتان بذارد

  • نانوا در تاریخ دی 19, 1396 گفت:

    خدمت ناشناس بزرگوار عرض کنم این خبر دیر به اطلاع بنده وشما رسیده ونان پاوه نه تنها از خیلی جاها پخت نمیشه بلکه بهتر پخت میشه؟
    مشکلی که مطرح شده بحث پخت نیست بحث تخصصی کیفیت غذایی نانه که به کیفیت آرد مربوط میشه وتا آرد بدون سبوس وگلوتن وغیره اینگونه باشه نان بهتر از این نمیشه
    ظاهرا خوب اما از نظر غذایی فقیر؟!

  • فرهنگی در تاریخ دی 19, 1396 گفت:

    سلام بعضی از قصاب ها در منزل خودشان کشتار گاه دارند و شب می آورند داخل قصاب خانه

  • ناشناس در تاریخ دی 19, 1396 گفت:

    با توجه به این که مردم پاوه مصرف بالایی نان در سبد غذایی دارن باید توجه ویژه به کیفیت و کمیت ان شود.واقعا جاهای دیگه خیلی بهتر پخت میشود .متاسفانه نظارتها ضعیفه هم از جانب بهداشت و هم بازرگانی