س 28 فروردین 1403 ساعت 16:59

موافقت با تاسیس دو مدرسه علوم دینی اهل سنت در استان کرمانشاه با پیشنهاد ماموستا قادری

موافقت با تاسیس دو مدرسه علوم دینی اهل سنت در استان کرمانشاه با پیشنهاد ماموستا قادری

به گزارش سلام پاوه : در بیست و هشتمین جلسۀ شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور و به پیشنهاد حاج ماموستا قادری، با تأسیس مدارس علوم دینی محمد رسول الله (ص) سرپل ذهاب و وحدت ثلاث باباجانی موافقت شد. همچنین در این جلسه، گواهینامه علمی سطح چهار (دکترای معارف اسلامی و فقه شافعی) حاج ماموستا ملا […]

به گزارش سلام پاوه : در بیست و هشتمین جلسۀ شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور و به پیشنهاد حاج ماموستا قادری، با تأسیس مدارس علوم دینی محمد رسول الله (ص) سرپل ذهاب و وحدت ثلاث باباجانی موافقت شد. همچنین در این جلسه، گواهینامه علمی سطح چهار (دکترای معارف اسلامی و فقه شافعی) حاج ماموستا ملا قادر قادری به وی  تقدیم گردید.

به گزارش خبرنگار سلام پاوه ؛ روز سه‌شنبه ۱۲ دیماه ۹۶ بیست و هشتمین جلسۀ شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با حضور اعضاء و در محل ساختمان شورا تشکیل گردید.ماموستا قادری

 

این جلسه بعد از قرائت قرآن توسط شیخ خطیبی امام‌جمعۀ قشم، با سخنان نمایندۀ محترم ولی‌فقیه و سرپرست سازمان اوقاف کشور و رئیس شورای برنامه‌ریزی آغاز شد.

 

وی بعد از خوش‌آمد گویی، مطالبی در خصوص اوضاع در مناطق زلزله‌زده و حوادث اخیر بیان کرد؛ سپس حجه الاسلام عرب نیا دبیر شورای برنامه‌ریزی، به دستور کار جلسه اشاره و سپس مطالبی متنوع بیان نمود.

 

در ادامۀ جلسه حاج ماموستا قادری به مطالبی در سه بخش اشاره کرد که در بخش اول سخنانشان گزارشی از وضعیت مدارس علوم دینی اهل سنت کرمانشاه بیان و گفت: اهل سنت در استان کرمانشاه دارای ۲۲مدرسۀ علوم دینی برادران و ۳ مدرسۀ علوم دینی خواهران هستند که در این مدارس جمعاً ۳۰۰ طلبه حضور دارند که تعداد ۱۰۰ نفر از آنان به‌ صورت شبانه‌ روزی و مابقی به‌صورت پاره‌ وقت در مدارس حضور پیدا می‌کنند.

 

وی در بخش بعدی سخنانشان گزارشی از وضعیت زلزله‌زدگان کرمانشاه بخصوص وضع اسف بار روحانیون و مساجد مناطق زلزله زده و خدماتی که تا این تاریخ از سوی مردم و ارگان‌ها انجام شده است، ارائه کرد و گفت: وضع مردم و بخصوص روحانیت مناطق زلزله زده، نیاز به ملاحظه و توجه و خدمت بیشتری دارد.

 

 امام‌جمعه پاوه در بخش سوم سخنان خود به حوادث اخیر اشاره کرد و در سخنان کوتاهی گفت: اگر چه هدف و مقصد اول این تجمعات، بحث معیشت بود، لیکن به انحراف کشیده شد که البته حرکات فعلی چون، رهبر ندارند و غیر از تخریب و اهانت مقصد دیگری را نیز دنبال نمی کنند، بدون شک در کوتاه مدت این جریان نمیتواند اثرگذار باشد؛ مع‌هذا صلاح و مصلحت مملکت در این است که مسئولان محترم به موضوع سروسامان دهند و یا به مردم شریف ایران اجازه دهند به این افراد که می‌خواهند امنیت مملکت را به هم بزنند و به رموز نظام اهانت و اموال مردم را تخریب کنند پاسخ قاطع دهند.

 

حاج ماموستا قادری در بخش پایانی سخنانشان از اعضای شورا درخواست کرد با رأی خود مجوز فعالیت دو مدرسۀ علوم دینی یکی در ثلاث باباجانی و دیگری در سرپل ذهاب را تصویب نمایند تا در این مقطع زمانی و با توجه به زلزلۀ اخیر که در این دو شهرستان رخ داده است، این خبر مایۀ خوشحالی مردم متدین این مناطق شود.

 

در ادامۀ جلسه سایر اعضای شورا مطالب خویش را بیان کردند.

 

در پایان جلسه با رأی موافق هر ۱۳ عضو شورا، مجوز فعالیت مدرسۀ علوم دینی محمد رسول‌الله (ص) سرپل ذهاب تا سقف ۳۵ طلبه و مدرسۀ علوم دینی وحدت تازه‌آباد ثلاث باباجانی تا سقف ۳۰ طلبه به تصویب رسید.

 

گفتنی است با حضور دبیر شورا و آقایان دکتر یوسفی راد و دکتر طالبی گواهی سطح چهار (دکترای معارف اسلامی و فقه شافعی) حاج ماموستا ملا قادر قادری به ایشان تقدیم گردید.

 

ماموستا قادری