س 29 اسفند 1402 ساعت 08:22

مایکروویو یک دستگاه به تمام معنا خطرناک است

مایکروویو یک دستگاه به تمام معنا خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی سلام پاوه:مایکروویو یک دستگاه خطرناک است و حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید هم شما در معرض اشعه های ساطع شده از این دستگاه هستید.مایکروویو یک دستگاه به تمام معنا خطرناک است حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید هم شما در معرض اشعه های ساطع شده از این […]

پایگاه خبری تحلیلی سلام پاوه:مایکروویو یک دستگاه خطرناک است و حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید هم شما در معرض اشعه های ساطع شده از این دستگاه هستید.مایکروویو یک دستگاه به تمام معنا خطرناک است حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید هم شما در معرض اشعه های ساطع شده از این دستگاه هستید.شاید انسان ها در دنیای مدرن به علت مشغله های فراوان حق داشته باشند تا بخواهند همه ی کارها را با سرعت انجام دهند.مایکروویو نیز از عهده این کار به خوبی بر آمده است.index

مواد غذایی را یخ زده از یخچال خارج کرده و در مایکروویو قرار می دهید و به همین سرعت غذای شما آماده است.اما سرعت به چه قیمتی؟به قیمت هزینه های گزاف پزشکی؟انتخاب با ماست که راحتی و سرعت را انتخاب کنیم و یا سلامتی را؟اگر به دنبال سلامتی هستید که البته فکر می کنم علت این که این مقاله را در نت نوشت می خوانید نیز همین است، پس اولین قدم حذف مایکروویو از روند پخت و پزتان است.

در اینترنت مطالب زیادی درباره مایکرویو وجود دارد.عده ای می گویند مضر است و عده ای نیز معتقد به مضر بودن آن هستند.اما من ترجیح می دهم جانب احتیاط را رعایت کنم.چرا که سلامتی ارزش بسیار بالایی دارد!

واقعا استفاده نکردن از مایکروفر کار سختی نیست.کافی است عادتتان را کنار بگذارید و فقط کمی زمان بیشتر را به پخت و پز که یکی از ارکان اصلی سلامتی و یکی از مهم ترین جنبه های زندگی تان است اختصاص دهید.دلایل بی شماری وجود دارد که می گویند از این دستگاه استفاده نکنیم.شاید نتوانیم همه را برای شما در یک مقاله بگنجانیم اما امروز یکی از این مطالعات را که در سوئیس انجام شده را برایتان شرح می دهیم.این مطالعه کوچک ولی کاملا دقیق و کنترل شده نشان داده که مایکروفر مواد غذایی را تخریب می کند و اثرات نامطلوبی بر روی خون دارد.

در فاصله زمانی دو تا پنج روز به داوطلبان با معده خالی یکی از این مواد غذایی داده شد:شیر نجوشیده-همان شیر اما به روش مرسوم اجاق گاز جوشیده شده شیر پاستوریزه همان شیر اما جوشیده شده در اجاق مایکروویو سبزیجات خام از یک مزرعه ارگانیک همان سبزیجات اما پخته شده به روش مرسوم همان سبزیجات منجمد و یخ زدایی شده در مایکروویو همان سبزیجات و در اجاق مایکروویو پخته شده نمونه خون هر داوطلب قبل و بعد از خوردن مواد غذایی بالا اندازه گیری شد.

نتایج بسیار جالب بود.

بعد از خوردن نمونه غذاهای پخته شده در مایکروویو هموگلوبین و کلسترول خوب خون کاهش شدیدی یافته بود. همچنین لنفوسیت های خون (گلبول های سفید خون) در کوتاه مدت کاهش شدیدی داشتند.

عوارض مایکروویو

به طور خلاصه غذاهای پخته یا یخ زدایی شده در مایکروویو این اثرات را بر روی بدن انسان می گذارند:کاهش هموگلوبین و تغییر کیفیت سرم خون و کم خونی شدید

کاهش کلسترول خوب و افزایش کلسترول بد خون-آسیب به مواد مغذی موجود در غذا-تغییر مولکول های غذا و غیر ارگانیک و سمی شدن آن ها و حتی در برخی موارد سرطان زا شدن آن ها-کاهش لنفوسیت های خون و افت شدید و ناگهانی سیستم ایمنی و دفاعی بدن در برابر ویروس ها-آسیب های مغزی مانند کاهش حافظه و تمرکز و هوش-تولید مواد غیر ارگانیک که با هورمون های بدن تداخل دارند و منجر به عدم تعادل هورمونی می شود.

تبدیل مولکول های غذا به مولکول های سرطانی که همین امر می تواند علت نرخ بالای سرطان روده را در کشورهای توسعه یافته توضیح دهد.

اگر می توانید بهترین راه خلاص شدن از مایکرووتان است چرا که حتی در زمانی که کار نمی کند اشعه از خود ساطع می کند.اگر هم نمی توانید به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید و آن را از پریز برق جدا کنید.

منبع:شهد شفا

12 پاسخ برای “مایکروویو یک دستگاه به تمام معنا خطرناک است

  • شهریار در تاریخ آبان 9, 1395 گفت:

    ریز موج ها یا همان میکرو ویو که به غلط ماکروویو نامیده می شوند فقط حرکت براونی را در مولکولهای مواد افزایش می دهند و حرکت سریع مولکولها حرارت زیادی را در زمان کم آزاد می کند من نمی دانم اینهمه نتایج نادرست را از کجا می گیرید اینکه سرطان می گیریم و هموگلوبین خوب کاهش می یابد و گلوبول سفید کم می شود و از این قبیل .
    براستی بحال جامعه ای چنین دهن بین و لقلقه باف چه می توان گفت که حتی زحمت یک ساعت مطالعه را به خود نمی دهد با اندک تحریک ، احساسات خرج می کند و یا لثارات سرمی دهد و با اندک خوش بینی کسی را به عرش می نشاند.

  • پاوه در تاریخ آبان 8, 1395 گفت:

    اول بهتره موبایل و امواج وای فای رو خطر دونست

  • سارا در تاریخ آبان 8, 1395 گفت:

    این مطلب کاملا غیر واقعی و غیر علمی است و و بر پایه هیچ گونه منبع و تحقیق علمی معتبری نیست

  • بکری در تاریخ آبان 8, 1395 گفت:

    سلام خدمت د ع دستگاه رو برسی کن اگر دارای المنت باشه مشکلی نیست اگر بانور کار کنه مشکل سازه جهت اطلاع بکری

  • عبدالرحمن بکری در تاریخ آبان 8, 1395 گفت:

    با سلام موضوعی که درباره ماکروویومطرح شده میخواهم بعرضتان برسانم این دستگاه در سه نوع شرکتها اقدام به ساخت کردن 1 توستر 2ماکروفر 3 ماکروویو که توستر وماکروفر از ابتدا دارای المنت بوده بعد شرکتها اقدام به ساخت ماکروویو نمودند در دو نوع یکی المنتی دومی که بانور کار میکند همان که میگویند دارای اشعه میباشد المنتی مضر نمی باشد سماور برقی پلوپز برقی زودپز برقی بخاری برقی اتوبرقی هیتر برقی این دستگاها همگی دارای المنت بوده پس به گفته شهد شفا این دستگاها همگی سر طان زاه هستند پس باین حساب یخچال تلویزیون لباسشویی اینها هم مشکل ساز هستند پس بهترین کار این است که کلا از دستگاههای برقی استفاده نکنیم چون شهد شفا گفته با تشکر عبدالرحمن بکری فروشنده لوازم خانگی

  • سامان عبادي در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    با سلام
    گزارش سازمان بهداشت جهاني نيز مطلب فوق را تاييد ميكند
    http://www.who.int/peh-emf/publications/facts/info_microwaves/en/

  • سامان عبادي در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    سلام
    اين خبر رو از سايت معتبر علمي webmdوابسته به وزارت بهداشت امريكا
    كه بنده همه خبر هاي سلامت را از اين سايت دنبال ميكنماستفاده از مايكروو را يكي از بهترين راهها براي حفظ ارزش غذايي مواد معرفي نموده است و تنها موردي كه باعث ورود مواد مضر به داخل غذا ميشود استفاده از ظروف غير استاندارد در داخل دستگاه ميباشد براي مثال در پخت اسفناج در داخل اب بر روي اجاق گاز ٧٠ درصد اسيد فوليك ان از بين مي رود در حاليكه اگر داخل مايكروو در ظرف سربسته مخصوص با كمي اب قرار داده شود تمامي اسيد فوليك ان حفظ ميشود بر خلاف تصور عمومي بحث كلي اينست كه هر چه مواد غذايي سريعتر و با گرماي شديدتري پخته شوند مواد مغذي انها بيشتر حفظ ميشود( به نقل از لينك زير از سايت webmd
    http://www.m.webmd.com/food-recipes/features/do-microwaves-zap-nutrition

  • پیمان فتاحی در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    اینکه امواج ماکروویو قطعا مضر بوده و بدن را با مخاطرات جدی مواجه میکند شکی نیست و میتوان با کنار گذاشتن این دستگاه این مضرات را از خود دور کرد .
    اما با امواج پارازیت که از همان جنس امواج درونی مایکرویو میباشد چه کنیم ؟؟؟؟ناخواسته و بالاجبار آن را بر تنمان میتابانتد و باید منتظر بمانیم تا کی سلولهای سرطانی و امراض مختلف در کالبدمان خودنمایی کند ودل آنانی شاد شود که کشتار مردم خود و آلوده کردنشان به این امواج سهمگین را مایه شادی و مباهات خود میدانند .
    از فرماندار و امام جمعه محترم شهرستان تقاضا میکنم نسبت به برچیدن این منبع امراض اقدام فرمایند .

  • د ع در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    نمیدونم آدم واقعا گیج میشه،هر کسی یه نظری میده، یه بار توی گوگل سرچ کردم گفته بود که این اشعه فقط سرعت مولکولهای آب رو زیاد میکنه و اینجوری گرما تولید میکنه لکن اگه در معرض مستقیم اشعه نباشیم ضرری نداره، و من الان نه ساله که با ماکروویو همه غذا هام رو گرم میکنم وشکر خدا تا حالا مشکلی نداشتم، ولی با این مطلب شما خیلی نگران شدم، امیدوارم که دیر نشده باشد.

  • صباح -م در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    خوب اینو به زنان امروز جامعه بگین صبح تا شب تو خیابان هاپرسه می زنند حاضر نیستند یه غذای درست حسابی بزارن سر سفره شوهر هم که خدا ازش راضی باشه جرات اعتراض نداره هممون سرطان گرفتیم انواع درد ومرض گرفتیم حالا زنان شاعل واقعا بار مسولیتی بیشتری دارند اگر استفاده کنند ناچارند اما جالبه شاغلین استفاده نمیکنند خونه دار ها هستند که ملت رو بیچاره کردن از تنبلی

  • ناشناس در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    باسلام بسیارمفید وضروری بود خدا پاداش خیرت عطا فرماید با عرض تشکر

  • ناشناس در تاریخ آبان 7, 1395 گفت:

    میگن حتی باعث ریزش مو وطاسی میشه..
    اشعه این دستگاه همچنین باعث چین وچروک پوست سروصورت میشود وانسان را پیرتر نشان میدهد
    منبع:مجله سلامت1394