6 Comments

  1. 5

    ناشناس

    امروزه به علت صنعتی شدن جوامع و پیشرفت روز افزون علم و دانش و راه یافتن آن به شیوه های نادرست به صنعت غذا، یافتن مواد غذایی سالم و طبیعی به امری دشوار تبدیل شده است. گوشت سفید به ویژه مرغ از جمله اقلام اصلی سفره ایرانی است اما یک مرغ سالم را چگونه باید انتخاب کرد؟ با دکتر سلام همراه باشید.

    مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به شهروندان توصیه کرد: از خرید مرغ‌های با وزن بالا صرف‌نظر کنند.

    شهرام قنبری مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: بالا بودن وزن لاشه مرغ سبب می‌شود تا مرغ چربی بطنی و حتی چربی بین بافتی بالاتری هم داشته باشد که همه این چربی‌ها وارد بدن افراد شده و می تواند سلامت آنها را به مخاطره بیاندازد.

    وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه میانگین وزن مرغ کشتار شده (وزن لاشه) ۲۳۵۰ کیلوگرم است گفت:مرغ با وزن زیر یک و نیم کیلوگرم و ۳۸ روزه کمتر در معرض بیماریها قرار گرفته و لذا میزان مصرف دارو نیز در آن کمتر است این مرغ‌ها بهترین و سالم‌ترین مرغ‌ها هستند، زیرا احتمال انتقال مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ها نیز در اثر استفاده کمتر از آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان کمتر است.
    قنبری افزود: با کوتاه کردن طول دوره پرورشی مرغداران می‌توانند به جای چهار دوره پرورشی در سال پنج و یا حتی شش دوره جوجه‌ریزی داشته باشند که این اتفاق سبب خواهد شد تا از تجهیزات و امکانات مرغداری استفاده بیشتری بشود.
    مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه وزن استاندارد مرغ گوشتی در دنیا توسط سازمان جهانی بهداشت بین یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۴۰۰ گرم اعلام شده است، گفت: بهترین وزن مرغ وزن زیر ۱.۵ کیلوگرم است

    پاسخ دادن
  2. 4

    همشهری واقع بین باش

    ممنون از جناب آقای رستمی بخاطر ارشادات که فرموده اید ولی باید بگوییم همه مردم دارای اینترنت نمی باشند که دسترسی به فرمایشات جنابعالی داشته باشند لطفا بصورت مکتوب ودر دید همه مردم قرار دهید با تشکر .

    پاسخ دادن
  3. 3

    دکتر دامپزشک

    با سلام وخسته نباشید جناب رستمی تبار به تنها مرجع رسمی که مرغ از زمانیکه جوجه یک روزه است و برای پرورش به مرغداری آورده میشود تا زمانیکه (تقریبا متوسط 55 روز)به کشتارگاه جهت ذبح روانه میگردد ودر کشتارگاه هم بعداز بازرسی بهداشتی روانه بازار میگردد کلا تحت نظر سازمان دامپزشکی می باشد متاسفانه جناب رستمی تبار اسمی از دامپزشکی نیاورد در صورتیکه نظارت بر فرآورده های خام دامی کلا تحت نظارت دامپزشکی می باشد

    پاسخ دادن
    1. 3.1

      ناشناس

      شاید خواسته است با این عدم ذکر نام دامپزشکی فلسفه وجود مرغهای چند کیلویی را بیان نماید تا جناب دامپزشک بعنوان ناظر و بازرس و مسئول سلامت مردم زیر سول نرود!!!!
      بعید میدانم وی از این موضوع غافل بوده باشد…..

      پاسخ دادن
  4. 2

    معلم ، دوست .

    جناب:دکتر محمود رستمی تبار
    ضمن عرض سلام آرزوی سلامت برای جنابعالی بسیار
    ممنون وسپاسگزاریم ازرهنمودهای لازم وضروری شما
    که من نیز تاحال عکس فرموده هایتان در خصوص خرید
    مرغ بزرگترین را ترجیح میدادم به خیال خودم دارم کارخوب
    ومقرون به صرفه ای را انجام میدهم غافل ازاین همه پیامد
    ناگواروضررمند.ازراهنمایی های دلسوزانه وکارشناسانه شما
    تشکر نموده خداوند یارونگهدارتان باشد.انشاءالله.

    پاسخ دادن
  5. 1

    ناشناس

    ممنون از اطلاعات مفید وارزنده جناب آقای دکتر محمود رستمی ،امیدوارم ،موفق باشید مرتضی حاتمی

    پاسخ دادن

نظر دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.