9 Comments

  1. 9

    فاروق

    خواص درمانیش هم اگه می نوشتی خوب می شد .

    پاسخ دادن
  2. 8

    هناسه

    سلام
    این همه مراحل داره اخرش چی !!!اصلا از مزش خوشم نمیاد 🙂
    نوش جان همه

    پاسخ دادن
  3. 7

    دوست

    کاک صباح دهنم آب افتاد ممنون

    پاسخ دادن
  4. 6

    ذره بین

    سلام دستون درد نکنه اقای ولدبیگی

    اخ خدا بازم شروع شد تا زمستون غذامون شده (دوین و شلمین) به زبان فارسی دوغیا”و ببخشید شلمین هنوز معادل فارسیش نیومده :::::::::

    حالا بهاره مونم شده این غذا ها ؟؟؟؟

    ویک سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده سس گوجه فرهنگی رو اون سفره چکار میکنه تا جای که من دیدم و خوردم رب انار بوده حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ دادن
  5. 5
  6. 4

    نسیم شاهو

    با شهروند موافقم

    پاسخ دادن
  7. 3

    صهیب قادری

    تصاویری زیبایی بود…احسنت

    پاسخ دادن
  8. 2

    شهروند

    وی خوا نه ورو مه له ره والله تامش بیتامن!!!ممنون از کاک صباح بسیار جالب بود

    پاسخ دادن
  9. 1

    ابراهیم یوسفی

    چه زیبا و دل افزا و مشعوف خاطر است نگاهی به رنگ خونین رخسار گووله کوهستان نشین ,خاک نمین زنده به نفس باد صبا را کنار زدن ,چشم خونین باز کردن و محو تماشای تیغ طلایی خورشید عالم تاب و سر بر آسمان لاجوردی سایدن از روی نخوت که آمدم با رنگی سرخ و قامتی کمانی وسنبله های از شفای ناخوشی که پروردگار عالم خواص و مزه طعم و لذت و درمان را در وجودم جمع کرده است تا آن را شفای اشرف موجودات و رنگین نمودن خوان آدمی کنم این همه را حکمتی است تاآدمی نعمتی را که به کف آورده است به غفلت نخورد و دادار و رازق عالم امکان را به بزرگی یاد کند .

    پاسخ دادن

نظر دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.